Dor de izvor. Interviuri în si bemol
192,00 MDL
Cartea adună dialogurile autoarei cu oameni de excepție din cultura noastră, preferință dându-se celebrităților din lumea muzicii: interpreți populari, compozitori, dirijori, naiști etc.: Eugen Doga, Constantin Rusnac, Vasile Iovu, Nicolae Botgros, Zinaida Julea, Gheorghe Banarciuc, Veronica Mihai, Nina Ermurache ș.a. Sunt și o serie de oameni de seamă din dreapta Prutului: Damian Luca, Benone Sinulescu și mulți alții.
Dor de izvor. Interviuri în si bemol
192,00 MDL
Cartea adună dialogurile autoarei cu oameni de excepție din cultura noastră, preferință dându-se celebrităților din lumea muzicii: interpreți populari, compozitori, dirijori, naiști etc.: Eugen Doga, Constantin Rusnac, Vasile Iovu, Nicolae Botgros, Zinaida Julea, Gheorghe Banarciuc, Veronica Mihai, Nina Ermurache ș.a. Sunt și o serie de oameni de seamă din dreapta Prutului: Damian Luca, Benone Sinulescu și mulți alții.
Dicționar de alimentație publică în patru limbi
39,00 MDL
Dicționarul cuprinde o gamă largă de termeni din domeniul alimentației publice, cu echivalente în patru limbi: rusă, română, franceză și engleză. În registrul lucrării au intrat denumiri de aparate industriale și de uz casnic, de veselă specială și de vase de bucătărie tradiționale, de ustensile utilizate la pregătirea bucatelor, de procese tehnologice și de produse alimentare, de preparate culinare, de mîncăruri și băuturi, de legume și fructe, inclusiv cele exotice etc., etc. Dicționarul va fi util studenților și lectorilor de la facultățile de profil, personalului angajat în serviciile alimentației publice, managerilor și lucrătorilor din comerțul specializat, tuturor celor care vor să se exprime corect și tind să cunoască terminologia la zi din domeniul respectiv.
Dicționar de alimentație publică în patru limbi
39,00 MDL
Dicționarul cuprinde o gamă largă de termeni din domeniul alimentației publice, cu echivalente în patru limbi: rusă, română, franceză și engleză. În registrul lucrării au intrat denumiri de aparate industriale și de uz casnic, de veselă specială și de vase de bucătărie tradiționale, de ustensile utilizate la pregătirea bucatelor, de procese tehnologice și de produse alimentare, de preparate culinare, de mîncăruri și băuturi, de legume și fructe, inclusiv cele exotice etc., etc. Dicționarul va fi util studenților și lectorilor de la facultățile de profil, personalului angajat în serviciile alimentației publice, managerilor și lucrătorilor din comerțul specializat, tuturor celor care vor să se exprime corect și tind să cunoască terminologia la zi din domeniul respectiv.