Prezenții Termeni și Condiții de utilizare a magazinului online al Editurii Arc sunt aplicabile comenzilor pentru achiziționarea produselor/serviciilor oferite de AO Editura ARC prin intermediul site-ului.

Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, vă recomandăm familiarizarea cu atenție a Termenilor și Condițiilor prezentate. Ne rezervăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

1. DISPOZIȚII GENERALE
Acest site este deținut de AO Editura ARC. La înregistrarea comenzii in magazinul online, Cumpărătorul accepta Termeni si Condițiile de vânzare a bunurilor/produselor și/sau prestare a serviciilor care sunt bazați pe legislația RM (in continuare – Termeni și Condiții) prezentate mai jos.
Utilizarea website-ului presupune acceptarea Termeni si Condiții propuse de către , în conformitate cu Legea nr.284/2004 privind Comerțul Electronic. Relațiile dintre client si vânzător sunt stabilite în baza Legii nr.105/2003 cu privire la Protecția drepturilor consumatorului, si a altor acte normative adoptate în conformitate cu aceasta.
Editura Arc își rezerva dreptul de a modifica Termenii si Condițiile date, iar Cumpărătorul este obligat sa monitorizeze modificările.


2. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin utilizarea site-ului , sunteți de acord în mod automat cu colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, care sunt necesare pentru procesarea/confirmarea/executarea comenzilor.
Datele personale se prelucrează doar pentru scopuri legitime, precum acela de a furniza produsele pe care le comanzi, promoții, google analytics, cookies și notificări\newsletter.
Toată informația ce conține date cu caracter personal este stocată și utilizată doar pentru perioada necesară atingerii scopurilor pentru care a fost colectată și în conformitate cu prevederile stabilite de Legea nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal.
Noi folosim măsuri de securitate comerciale pentru a preveni accesul neautorizat, menținerea exactității datelor și pentru asigurarea utilizării corecte a informației de pe site. Transmiterea datelor pe internet sau prin rețea wireless nu poate fi protejată în totalitate. Prin urmare, la fel ca alte companii, noi nu putem garanta securitatea informației pe care o oferă Cumpărătorului, astfel, el va face acest lucru pe propria răspundere.


3. ÎNREGISTRAREA ȘI ACHITAREA COMENZII
Achitarea comenzilor este posibilă cu cardul de plată sau în numerar la livrare – la primirea comenzii veți primi bonul fiscal ce va confirma plata.
Plata online se face în condiții de siguranța maxima folosind ca instrument de plată cardul de plată, care permite efectuarea de tranzacții online. După efectuarea plății veți primi o confirmare de plata pe adresa dvs. de email.
Procesatorul de plata folosește un sistem securizat, bazat pe ultima versiunea a standardului de securitate 3D-Secure ceea ce înseamnă o nouă abordare globală a autentificării cumpărătorilor în tranzacții sigure online. Aceasta măsura de siguranța presupune redirecționarea utilizatorului în momentul efectuării plații pe o pagina securizata maib unde autentificarea fiecărui deținător de card se face prin atribuirea unui cod de unică folosințe pentru fiecare tranzacție online.
Rambursarea mijloacelor bănești se efectuează doar pe cardul de plată care a fost folosit pentru achiziție.
Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți.

Pentru efectuarea plății online, vor fi solicitate următoarele date:
⦁ Numărul cardului (16 cifre)
⦁ Data expirării (luna și anul)
⦁ Codul CVC sau CVV (3 cifre)
⦁ Numele și prenumele de pe cardul de plată
În cazul în care valuta cardului diferă de valuta tranzacției (MDL), atunci la convertirea sumei reținute din contul de card se vor aplica condițiile băncii emitente.


4. LIVRAREA PRODUSELOR / MĂRFURILOR / SERVICIILOR
După înregistrarea comenzii, cumpărătorul va fi informat despre termenul de livrare a comenzii.
Livrarea în raza mun. Chișinău se efectuează în decurs de 48 de ore de la confirmarea comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează de la 9:00 până la 20:00 și este gratuită pentru comenzi de minim 200 mdl, pentru comenzi cu valoare mai mică se achită livrarea (care va fi inclusă în suma totală a tranzacției/comenzii).
Livrarea pe teritoriul R.Moldova se efectuează în decurs de 72 ore de la confirmarea comenzii de către operatorii noștri. Livrarea se efectuează de la 9:00 până la 20:00 și este gratuită pentru comenzi de minim 600 mdl, pentru comenzi cu valoare mai mică se achită livrarea (care va fi inclusă în suma totală a tranzacției/comenzii).
În zilele de duminică sau sărbătoare națională nu se efectuează livrări și nu se procesează comenzile de către operatori.
Termenul de livrare se poate extinde în anumite situații izolate (de exemplu: condiții meteo nefavorabile, perioadele sărbătorilor legale, probleme tehnice neprevăzute etc). Vă vom notifica în cazul în care întâmpinăm una dintre situațiile izolate în prealabil.
Puteți alege orice adresă pentru livrare – acasă, în oficiu, adresa celui mai apropiat oficiu poștal NovaPoshta, a celui mai apropiat poștomat sau oricare altă adresă pe teritoriul R. Moldova, fără achitări suplimentare. Noi acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. În cazul în care aveți nevoie să livrați comanda pe diferite adrese, vă rugăm să înregistrați comenzi diferite pentru fiecare adresă.
La primirea produselor, vă rugăm în prezența curierului să verificați integritatea ambalajului, prezența bonului fiscal. Orice pretenție ulterioară cu privire la aceste aspecte nu vor fi acceptate.


5. DREPTUL LA RETUR
Conform noțiunii din Legea nr. 105-XV din 13 martie 2013 privind protecția consumatorilor Cumpărătorul are dreptul de a returna produsul/marfa procurată din anumite motive în timp de 14 zile de la ziua achitării. Pentru achitările online, mijloacele bănești sunt returnate pe cardul de pe care s-a efectuat cumpărătura. În cazul în care cumpărătorul a achitat în numerar, mijloacele bănești vor fi returnate în numerar.

Articolele ce nu pot fi schimbate sau returnate, în conformitate cu Anexa nr.2 a Hotărârii Guvernului №1465 din 08.12.2003 (MO248-253/19.12.2003), în redacția Hotărârii Guvernului №1188 din 02.11.2007 (МО175/09.11.2007).

Contactele companiei in caz de retur:

Email: info.edituraarc@gmail.com

Telefon de contact: 0-60-320-007

Adresa juridica: Chișinău, George Meniuc 3
Adresa fizica: Chișinău, George Meniuc 3


Termenul de procesare a cererii de retur: 2 zile lucrătoare
Condițiile de retur: Cererea de retur, unde vor fi specificate cauzele returului, va fi expediată pe adresa info.edituraarc@gmail.com sau va fi depusă la sediul editurii. Produsul/marfa va fi returnat doar la sediul editurii.

 

6. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
În conformitate cu prevederile Legii Nr.133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, Editura Arc prelucrează date cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credință și se face în temeiul și în conformitate cu prevederile legale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace mixte (automate și manuale), cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.
Editura Arc colectează și prelucrează doar datele personale furnizate de consumatori la efectuarea comenzii: nume, prenume, număr de telefon, adresa, adresa poștală.
Datele personale sunt utilizate exclusiv în scopul administrării site-ului, pentru a permite accesul la informații special, pentru livrarea comenzilor sau pentru a contacta consumatorul în vederea executării livrării. Prin prezenta informare, utilizatorii și consumatorii iau cunoștință despre faptul că li se vor prelucra și utiliza datele cu caracter personal (nume, prenume, număr de telefon, adresa, adresa poștală). Editura Arc prelucrează datele cu caracter personal ale utilizatorilor și consumatorilor care sunt furnizate prin navigarea, folosirea și înregistrarea pe site-ul edituraarc.md
Orice informație furnizată de către utilizatorii și consumatorii site-ului , va fi considerată și va reprezenta consimțământul expres ca datele personale să fie folosite de Editura Arc. Editura Arc nu va dezvălui unei terțe părți niciuna dintre datele deținute, fără acordul persoanelor vizate și nu va comercializa, schimba, divulga aceste date cu alte persoane, cu excepțiile prevăzute de legislația în vigoare (la solicitarea instituțiilor publice ale statului, organele de drept, instanțelor de judecată, de asemenea autorizate să prelucreze date cu caracter personal).
Datele cu caracter personal pot fi prelucrate și utilizate de către Editura Arc și în scopuri statistice și de promovare ulterioară.
Editura Arc îndeplinește cerințele de securitate a datelor cu caracter personal și asigură protecția datelor consumatorilor și le protejează pentru a nu fi pierdute, distruse, distorsionate/falsificate sau divulgate terțelor persoane.
Angajații Editurii Arc sunt obligați să respecte confidențialitatea datelor personale ale consumatorilor. Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi realizată de persoana împuternicită a Editurii Arc.
Editura Arc utilizează metode și tehnologii de securitate conform prevederilor legale în vigoare.
Editura Arc nu colectează informații referitoare la tranzacții, cum ar fi nr. la card, data expirării, țara de origine.
Pentru mai multe detalii și informații orice persoană interesată se poate adresa printr-un email la info.edituraarc@gmail.com sau prin telefon la numărul 0-60-320-007 .

7. DATELE DE CONTACT
Denumirea juridica a companiei: AO Editura ARC
IDNO: 1012620000482
Adresa juridica: Chișinău, George Meniuc 3
Adresa fizica: Chișinău, George Meniuc 3
Telefon de contact: 0-60-320-007
Email de contact: info.edituraarc@gmail.com

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Adaugă în coș
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
  0
  Coșul tău
  Coșul tău e golÎntoarce-te la magazin
  ×