Dicționar de alimentație publică în patru limbi
39,00 MDL
- ISBN: 978-9975-61-717-8
- Anul apariției: 2012
- Format: 120x165mm
- Nr. de pagini: 172
- Tipul copertei: broşată
În stoc
Dicționarul cuprinde o gamă largă de termeni din domeniul alimentației publice, cu echivalente în patru limbi: rusă, română, franceză și engleză. În registrul lucrării au intrat denumiri de aparate industriale și de uz casnic, de veselă specială și de vase de bucătărie tradiționale, de ustensile utilizate la pregătirea bucatelor, de procese tehnologice și de produse alimentare, de preparate culinare, de mîncăruri și băuturi, de legume și fructe, inclusiv cele exotice etc., etc. Dicționarul va fi util studenților și lectorilor de la facultățile de profil, personalului angajat în serviciile alimentației publice, managerilor și lucrătorilor din comerțul specializat, tuturor celor care vor să se exprime corect și tind să cunoască terminologia la zi din domeniul respectiv.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.